VetVisió Centre Veterinari oftalmològic

 

P1040978

Em dic Olimpia i sóc la veterinària oftalmòloga i fundadora de VetVisió. M’agrada estar en continua formació per millorar el que fem aquí i donar sempre les millors opcions, sense perdre de vista un enfoc pràctic i enfocat directament al benestar de la teva mascota, i això és el que transmetem quan vens de visita.

A VetVisió t’ajudarem a saber què li passa a la teva mascota als ulls. Per què li fan mal, han canviat d’aspecte, té lleganyes, s’està quedant cec, per què té l’ull vermell… et podem donar aquelles respostes que necessites i plantejar un tractament el més eficaç possible, tant mèdic com quirúrgic.

Treballem junt amb el teu veterinari habitual en els casos més complicats, si no et pots desplaçar sempre per fer els controls o quan la seva condició ocular està produïda per una malaltia sistèmica.

Rebràs consell i tractament sobre malalties a parpelles, conjuntiva, còrnea, cristalí, retina… Com ara:

  • Úlceres corneals que no responen al tractament o necessiten solucions quirúrgiques avançades (indolents, herpètiques, estromals profundes o amb keratomalàcia, úlceres perforades…)
  •  Defectes congènits que produeixen molèsties i seqüeles oculars ( entropion, ectropion, eversió del cartílag de la membrana nictitant, quistes dermoides…)
  •  Diagnòstics complexes que requereixen formació i equipament adequats ( atròfia progressiva de retina, desprendiment de retina, hiperplàsia de vitri primari, catarata juvenil, persistència de la membrana pupilar, KCS…)
  • Cirurgia de catarates en el gos i en el gat (diabètica, senil, tòxica…)
  •  Problemes de la pell al voltant dels ulls que acaben produint dany ocular (blefaritis, plecs facials, despenjament facial…)

galgo y jack jugando                                         peludo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0