Per què necessites un especialista?

 

 

Fa temps vaig llegir en el col.legi americà de veterinaris oftalmòlegs aquest text. Em sembla molt interessant i m’agradaria que el llegissis tu també. Per tot això et podem ajudar:

 

Traduït de l’ACVO (american college of veterinary ophthalmologists). Pots visitar la seva pàgina, mira a enllaços!

 

“Hi ha vegades en què el veterinari i l’animal poden beneficiar-se d’una consulta o de referir a un veterinari oftalmòleg. Moltes malalties dels ulls són sensibles així que una ràpida consulta o referència sovint resultaran en benefici del teu animal. Aquestes són preguntes i situacions a considerar:

 

–          L’estat de l’ull del meu animal no ha respost a la teràpia inicial, en comptes de probar un altre tractament hauriem de tenir una segona opinió d’un especialista?

–          La vista del meu animal s’està deteriorant, hauriem de consultar amb un especialista?

–          L’úlcera corneal no ha respost al tractament inicial, en lloc de canviar d’antibiòtic hauriem de referir-lo a un especialista?

–          Sé que la diabetis sovint produeix cataractes. Abans que les cataractes causin la pèrdua complerta de la vista, hauriem de buscar un oftalmòleg que examini els ulls del meu animal?

–          Estic interessat en fer criar el meu animal, què puc fer per assegurar que els ulls no tinguin malalties oculars hereditàries?

Per què invertir en un especialista?

La unió entre l’home i el millor amic de l’home és més forta que mai, segons una enquesta a propietaris de mascotes en l’Associació d’Hospitals d’Animals Americana (AAHA). No ha de sorprendre doncs, almenys mirant aquests números, que la gent ara necessiti una atenció mèdica per les seves mascotes tan bona com pels seus fills.

  • 64% esperen que la seva mascota els ajudi si es troben malament

 

  • 93% arriscarien la seva vida per la del seu animal

 

  • 67% viatgen amb la seva mascota

 

  • 30% diu que la seva mascota és emocionalment sensible

 

  • 36% diu que la seva mascota gaudeix veient la tele

 

  • 58% visita als veterinaris més que als seus propis metges

 

  • 53% gasta més en les seves mascotes que fa 3 anys

 

FONT: enquesta a 1238 propietaris als Estats Units i Canadà que usen hospitals veterinaris acreditats per la AAHA.”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0