Testimonis de la meva feina

Cada vegada més gent és conscient de portar la seva mascota a l’oftalmòleg, ja que una actuació ràpida és molt important.

També, poc a poc els veterinaris “de capçalera” com dic jo, refereixen més casos perquè són conscients de la importància d’agafar una malaltia a temps. I també cada vegada més els veterinaris ens formem el màxim possible per donar un millor servei. A les professions sanitàries hem d’estar constantment actualitzant el coneixement, la ciència no s’atura mai!

Fa poc vaig realitzar un curs de malaltia cornial per veterinaris, que em va demanar que fes la “Organizacion Colegial Veterinaria Española” i va tenir molt èxit. També col.laboro amb altre tipus de formació en format webinar o gravació online. Alguns testimonis del darrer curs de còrnia que vaig fer són:

“Un curso magnífico”

“Felicidades por el curso”

“Enhorabuena por el curso”

“Un curso muy bueno”

“Es un tema apasionante”

També trobareu testimonis de clients que han passat per aquí a Google, buscant VetVisió. Fem les coses bé, les visites sense estrès per l’animal, assegurant-nos que el propietari entèn tot, ajudant-nos de dibuixos, esquemes, horaris per la medicació i tot el que faci falta. I si un veterinari ens envia un cas, de seguida el truquem o enviem un correu electrònic perquè sàpiga com està el seu pacient.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Categories: