QUINES MESURES PRENEM A VETVISIÓ AMB EL COVID-19?

Recomanacions de la OMS amb el COVID-19

A VetVisió seguim les recomanacions de la OMS en aquesta situació sanitària excepcional. A part de les mesures higienico-sanitàries pròpies d’un centre veterinari, hem adoptat altres mesures que la OMS recomana als llocs de treball:

infografia sobre com rentar-se les mans correctament pel COVID-19 en 9 passos
com rentar-se les mans correctament
infografia per saber netejar-se les mans pel COVID-19 en 9 passos
com netejar-se les mans correctament pel COVID-19

El protocol que hem instaurat a la clínica per evitar propagar el virus COVID-19 és el següent:

  • màxim dues persones per mascota, si venen més, hauran d’esperar a fora.
  • respectar el màxim possible les hores convingudes per evitar acúmul de gent. Si això passa, les distribuirem a la clínica o les farem esperar fora.
  • Abstenir-se de venir gent amb signes respiratoris semblants a la grip i/o febre. Demanar que porti la mascota un altre persona o canviar la cita
  • els nostres clients tindràn a disposició gel desinfectant a recepció

A part d’això, continuem treballant amb la màxima normalitat i volem recordar als nostres clients que aquestes mesures les prenem per evitar saturar els serveis sanitaris i evitar la propagació, així que esperem que les enteneu.

Creiem que és molt important recalcar que els animals no són transmisors del virus, tal com especifiquen diverses associacions internacionals, us deixo un enllaç on podreu llegir totes les preguntes i respostes referents al COVID-19 que ha fet covb, el col.legi oficial de veterinaris de Barcelona.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Categories: